Öppna kurser och föredrag - för alla

SOULWALK RECHARGE

Utvecklande kurs och vandring en dag på Skåneleden - 30 juni-1 juli

En dag i glädje, närvaro, gemenskap och coachande möten. Vandring i 1,5 mil genom förtrollande strövområden, vackra utsiktsplatser, passerar sjöar och broar. Ditt sinne rensas, du kommer närmare dig själv, laddar batterierna och påfyllning med ny energi. Vi återkommer med exakt datum.

 
Sommar Meditation - 3 tillfällen 2017

Måndagar i Höllviken kl 19-21 den 17 juli, 7 augusti och 21 augusti

Kursen är perfekt för dig som vill utveckla din relation till meditation och få mindre stress och större lugn. Det blir vägledda meditationer och mindfulness övningar som ger inre ro och balans. Vi mediterar utomhus när vädret tillåter.
 
Mindfulness Meditation kurs - för alla

Måndagar kl 19-21 - hösten 2018 i Höllviken

Byt ut stress mot lugn & glädje! Passar både dig som är van att meditera och dig som är nyfiken på meditation! Du får Mias Mindfulness CD "Kärleksboosta dig och dina realtioner"

 
EQ 1 - NEW INSIDE

Våren 2018                           

Del av EQ Life Programmet

För att nå vår fulla potential behöver vi bearbeta våra emotionella blockeringar. Under kursdagen får du befria och hela dina blockerade cellminnen och känslor. Du lär dig att lyssna till känslorna och deras budskap. Känslorna är dina vänner och inre vägvisare, du behöver bara vara villig att lyssna.

 
Föreläsning - Livsglädje & Skratt

Uppskattad föreläsning - 29 september i Göteborg

Genom att förändra din inställning kan du förvandla ditt liv. Här får du verktyg att förändra dina tankar, känslor, beteende och öka livsglädjen och lära dig hemligheten bakom framgång och bli mästaren i ditt liv.

 
EQ 2 - FREE YOURSELF

8-9 juli i Höllviken utanför Malmö och 16-17 september i Västerås

Del av EQ Life Programmet

En praktisk djupgående fortsättning och direkt fördjupning av EQ 1. Du får tillgång till kraftfulla verktyg och tekniker utvecklade från mångårig yrkeserfarenhet. Verktygen är direkt användbara i ditt dagliga liv och att hjälpa andra till ett friare liv.

 

 
Ny Medial Kurs - Camilla Elfving

Medialt mediumskap -  13-15 oktober 2017, 2-4 februari 2018, 11-13 maj 2018 och 9-11 november 2018 i Malmö

En spännande fortsättningskurs som riktar sig till de som är intresserade att träna sig i mentalt mediumskap och vill bli Diplomerat Medium (fyra delkurser totalt).

 
SOULTIME - AZORERNA

27 augusti - 3 september 2018

Få ett energilyft genom att följa med oss på denna fantastiska resa. Vi vandrar i storslagen natur med bland annat vattenfall och varma källor. Vi får simma med vilda delfiner. Vi gör utflykter till särskilda kraftplatser där vi gör meditationer och mindfulness. Vi bor på ett nybyggt 5 stjärnigt SPA hotell med privat strand där vi också njuter gott.

 
EQ 3 - LEAD WITH PASSION

18-20 augusti  i Höllviken utanför Malmö

Del av EQ Life Programmet

Vi går på djupet och lyssnar till kroppen, känslorna och deras vägledning. Vi finslipar EQ-verktygen, arbetar vidare i EQ-processen och gör effetiva NLP-processer mot fobier, smärta, ångest mm. Lär oss läsa kroppsspråk, både hos dig själv och hos andra.

 

 
Soul Walk Spanien

Soul Walk  - El Camino  Spanien 29 Augusti - 5 September
The new way to mindfulness in life!

Följ med oss på en spännande och oförglömlig vandringsresa till Spanien. En fördjupande kurs i självledarskap tillsammans med en härlig naturupplevelse.

 
EQ 4 - EXPAND YOUR LIFE

10-12 november i Höllviken utanför Malmö
Sista delen av EQ Life programmet

Du har lett dig själv vidare på djupet och längtar nu efter att dela med dig av dina kunskaper och insikter. Fokuserad handledning och klargörande målfokusering.

 
EQ-Master

26-28 januari och 13-15 april 2018 i Malmö

För dig som vill arbeta med och leda andra i personliga och emotionella transformationer till ett helare och rikare liv.